Wie zijn wij?

Lees hier met wie u te maken kunt krijgen, wanneer u in zee gaat met Business Organization.

Voor bepaalde trajecten kan eventueel de hulp van anderen worden ingeroepen.

Marco Kerssies bICT

Marco Kerssies bICT

Mijn naam is Marco Kerssies, ik heb jarenlang ervaring opgedaan in diverse facetten van het bedrijfsleven, waarvan de laatste 15 jaar als ICT-er bij een grote financiele instelling.

De laatste tijd merk ik meer en meer dat ondernemers heel goed zijn in hun core business, maar het ontbreekt aan de kennis en (daardoor wellicht ook) de motivatie om gestructureerd andere zaken op te pakken die komen kijken bij het ondernemerschap, zoals bijvoorbeeld:

  • Het structureel voeren van een administratie
  • Projecten gestructureerd oppakken en aanbestedingstrajecten uitvoeren
  • Contacten met banken, overheidsinstanties en dergelijke
  • Regelmatige terugkoppeling met klanten, leveranciers en medewerkers
  • Structureel scheiden van post en mail in zaken die direct moeten worden behandeld, kunnen worden uitgesteld of die direct kunnen worden "gearchiveerd"..

Bij al deze zaken wil en kan ik ondersteuning bij bieden. Als blijkt dat het allemaal te veel wordt voor mij alleen, dan heb ik in mijn netwerk meer dan genoeg mensen die mij hierbij kunnen ondersteunen.

De ontwikkeling is namelijk de laatste tijd meer en meer dat hoog-gekwalificeerde mensen moeten afvloeien vanwege reorganisaties en dergelijke. Het is echter eeuwig zonde om deze kennis en kunde niet meer te gebruiken. Met deze mensen zal ik geen werkgever-werknemer relatie aangaan, maar ik zal ze zeker kunnen inhuren op ZZP-basis, waarbij ik hen dan ook weer de nodige organisatorische ondersteuning kan bieden.